Lyhyessä ajassa yrityksen kilpailutilanne oli muuttunut radikaalisti, uusia kilpailijoita oli tullut ympärille kuin sieniä sateella ja korona sen lisäksi. Korkeat polttoaineiden hinnat ja autoilun sähköistyminen lisäsivät epävarmuutta. 

Pienessä yrityksessä yrittäjä joutuu venymään moneksi ja vielä on jätettävä aikaa itselle sekä perheelle. Päivittäinen työ vie valtaosan käytettävissä olevasta ajasta ja yrityksen kehittämiseksi ei juurikaan jäänyt aikaa.

Yrittäjä nappasi KEHPAsta kiinni.

Yrittäjällä oli tavoite pitää markkina-asemat ja toimia kannattavasti. Hiljattain hankittu autokorjaamohalli asetti omat velvoitteet. Suuria investointeja ei ollut näköpiirissä. Vapaissa tiloissa toimi vuokralaiset.

KEHPA-Analyysin johtopäätöksenä oli uudistuminen. Kehittämisen kohteiksi päätettiin asiakkaiden uudelleen segmentointi ja tuotteistaminen sen perusteella. Uudelleen hinnoittelu ja työn vastaanottoon liittyvä sopimuskäytäntö. Kannattavuuden parantamiseksi päätettiin oikaista reklamaatioihin johtaneet tavat ja käyttää aikaa edullisempiin hankintoihin.

Yrityksen vahvuus on henkilökohtainen, ystävällinen ja asiantunteva palvelu, sitä päätettiin tuoda enemmän esille. Digitalisaatiossa oltiin jo pitkällä, mutta parannettavaakin on.

ELY-keskuksen KEHPA oli ponnahduslauta yrityksen kehittämiseksi.  

Yrittäjä oli tyytyväinen KEHPA – palveluun, analyysin tuloksiin ja kanssakäymiseen asiantuntijan kanssa. Analyysi auttaa hahmottamaan kokonaisuuden eikä tarvitse sinkoilla sinne tänne. Aikaa säästyy ja jää enemmän itselle ja perheelle. 

Markinvest Oy Yritysten kehittämispalvelut KEHPA
Pekka Peltonen

https://www.markinvest.eu/yritysten-kehittamispalvelut/
https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/

KIINNOSTAAKO? OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

KEHPA Analyysin hakeminen on helppoa ja yksinkertaista:

  1. Asiointipalvelu: https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi/fi/asiantuntijahaku Asiantuntija: ”Markinvest”>hae, vastuuasiantuntija> ”Heikki tai Andrey”
  2. Kirjaudu ja tee hakemus. Hakemuksessa on ennakkotehtävä. Jos se askarruttaa, ota yhteyttä.

Asiantuntijamme työskentelevät Lahdesta ja Jyväskylästä käsin.
Heikki Lehtonen, [email protected] Puhelin 040 064 1371, Jyväskylä
Andrey Uvarov, [email protected] Puhelin 040 900 0320, Lahti
Pekka Peltonen, [email protected] Puhelin 040 900 0322, Lahti

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA