Vienti

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa.

Menesty kansainvälisesti

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa.

Liiketoiminnan ja markkinoinnin konsultointi

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa.

Markinvestin konsultointipalvelut

Liiketoiminta

Millainen kasvu- ja kannattavuuspotentiaali yritykselläsi on? Menestys ja sen ylläpitäminen edellyttävät jatkuvaa uusissa asioissa onnistumista. Markinvestillä on yli 30 vuoden kokemusta yritysten strategiaprosesseista.

Markkinointi

Ilman asiakkaita yrityksellä ei ole merkitystä. Markkinointi ylläpitää ja lisää tuotteen tai palvelun kiinnostavuutta valituissa kohderyhmissä. Markinvestin konsultointipalveluista saat apua markkinoinnin tulokselliseen johtamiseen.

TE-KESKUS YBUUSTI

Yrittäjyysbuusti -palvelun tavoitteena on antaa apua yleisiin yrittäjää askarruttaviin asioihin, jotka ovat kriittisiä tekijöitä yrityksen menestymisen kannalta. Markinvestin kokeneet asiantuntijat antavat henkilökohtaisesti tietoa ja tukea yrittäjyyden alkuun.

 

ELY -KESKUS KEHPA

Yritysten kehittämispalvelut KEHPA ovat ELY-keskuksen tarjoamia analyysi- ja konsultointipalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti. 

Markinvest on ELY -keskuksen kilpailutuksessa hyväksytty puitetoimittaja.

Kansainvälisty-
minen

Kansainvälisen liiketoiminnan käynnistäminen vaatii yritykseltä taloudellisia resursseja sekä kansainvälisen toiminnan osaamista. Markinvestin palvelut kattavat kansainvälistymissuunnittelun, analyysit sekä vientipalvelut.

Business Finland palvelut

Kokeneen asiantuntijan käyttäminen on yksi tapa nopeuttaa yrityksen kansainvälistymistä. Pyydä meiltä tarjous, jota voit käyttää kehitystyön rahoitushakemuksessa Business Finlandille.

 

Ely-keskus-
palvelut

Edistä yrityksesi uudistumista ja kasvua kotimaisilla sekä kansainvälisilläkin markkinoilla. Markinvestin asiantuntijan johdolla toteutettavassa yrityksen kehitysprojektissa yritys saa sen tarvitseman ohjauksen ja tuen toimintansa eri vaiheissa.

Yrityskehitys-projektit

Markinvest on palvelutuottajan alueellisissa yrityksien kehitysprojekteissa Tampereella, Pirkanmaalla, Lahdessa ja Kouvolassa. Tutustu tarkemmin näiden alueiden palveluihin yrityksille.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin saada rahoitusta konsultointiin?

Konsultointiin on mahdollista hakea rahoitusta ELY-keskuksesta ja Business Finlandista.

ELY-keskus myöntää kehittämisavustusta, kun yritys aloittaa toimintansa, haluaa panostaa merkittävästi uudistumiseen tai pyrkii kasvamaan. Erityisenä painopisteenä on yritysten kansainvälistyminen.

Business Finland tarjoaa rahoitusta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. Kansainvälistymisestä kasvua hakevat pienet ja keskisuuret yritykset ovat rahoituksen kohderyhmää.

Ota yhteyttä

[email protected]

+ 358 40 900 0322

LASKUTUSTIEDOT

Lataa laskutustietolomake

KONSULTOINTIPALVELUT:

Liiketoimintastrategia

B2B Markkinointi

Vienti ja kansainvälistyminen

Kehityspalveluiden rahoitus

Alueelliset yrityksien kehittämisprojektit 

SERTIFIOINTIPALVELUT:

EAC sertifiointi ja deklarointi

Markinvestistä saatavat sertifikaatit

Venäjän GOST R -sertifikaatti

Kansalliset sertifikaatit GOST K ja BelCT

Sertifioinnin konsultointipalvelut

Usein kysytyt kysymykset

TIETOA MEISTÄ:

Tietoa yrityksestä

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Vastuullisuus Markinvestillä