Soita meille, tai ole yhteydessä sähköpostitse

Pekka Peltonen

+358 40 9000 322

pekka.peltonen(at)markinvest.fi

Lahti, Suomi

Andrey Uvarov

+358 40 9000 320

andrey(at)markinvest.fi

Lahti, Suomi

Heikki Lehtonen

+358 40 064 1371

heikki(at)markinvest.fi

Jyväskylä, Suomi

Ota yhteyttä! Alla on luettelo, joka auttaa henkilön valinnassa kenelle meistä soitat tai lähetät sähköpostin. Voit olla myös suoraan yhteydessä: pekka.peltonen(at)markinvest.fi.

 

Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti, TE-palvelut

Yrittäjyysbuusti on nuorten toimivien yritysten tukipalvelu.

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Pekka Peltonen

 

Yritysten kehittämispalvelut, ELY-keskus

KEHPA Analyysi ja Konsultointi yksinyrittäjille, mikro- ja pk-yrityksille toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta.

Nappaa KEHPAsta kiinni, ota yhteyttä! Pekka Peltonen

 

Innovaatioseteli, Business Finland

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea ja jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 9.00 – 17.00.

Pekka Peltonen ja Heikki Lehtonen

Market Explorer, Business Finland

Market Explorer on tarkoitettu pk- ja Midcap-yrityksille, jotka ovat etsimässä tuotteelleen, palvelulleen tai liiketoimintamallilleen uusia markkinoita ulkomailta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää 9.00 – 17.00.

Pekka Peltonen ja Andrey Uvarov

 

Kasvun kiihdyttämisohjelma, ELY-keskus

Kasvun kiihdyttämisohjelma on tarkoitettu mikro- ja pienyrityksille, jotka suunnittelevat kansainvälistymistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 9.00 – 17.00. Pekka Peltonen

Tiimin ydin

Tiimin ytimen muodostavat Pekka, Andrey, Heikki.

Palveluitamme ovat mm. Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti (Pirkanmaan TE-palvelut), Yritysten kehittämispalvelut (ELY-keskus), Innovaatioseteli ja Market Expoler (Business Finland), Kasvun kiihdytysohjelma (ELY-keskus) ja EAC sertifiointi.

Enemmän palveluista> https://www.markinvest.eu/, https://www.markinvest.fi/

Pekka Peltonen

Yrityksen perustaja ja konsulttijohtaja. ”Toimin konsulttijohtajana perustamassani yrityksessä Markinvest Oy. Asiakkaanani varmasti hyödyt 37 vuoden yrittäjäkokemuksestani. Olen työskennellyt konsulttina usean sadan mikro- ja pk-yrityksen kanssa. Useimmilla näistä yrityksistä on ollut tavoitteena kasvu kotimaassa, kasvu viennissä, kannattavuuden parantaminen tai yrityksen uudistaminen. Positiivinen palaute kannustaa jatkamaan”.

Andrey Uvarov

Vastuukonsultti. ”Pekka Peltonen kutsui minut Markinvestiin noin kymmenen vuotta sitten hoitamaan tuotteiden laatusertifiointia vientiä varten. Yhteistyöverkostoni eri maissa on laaja. Olen vienyt läpi useita satoja sertifiointiprosesseja suomalaisille, ruotsalaisille ja englantilaisille yrityksille kuten ABB, Konecranes, Sulzer ja Outotec. Olen Yritysten kehittämispalvelut KEHPA konsultti ja työskennellyt Kasvubuusti projektissa muutama vuosi sitten. Yhteistyössä kehitysyhtiö LADECin ja Business Finlandin kanssa olen auttanut nuoria yrityksiä etabloitumisessa Suomeen ja ulkomaille”. Asiakkaat luottavat ammattitaitooni. Olen saanut kiitosta neuvottelukyvystäni ja yhteistyötaidoistani”.

Heikki Lehtonen

Vastuukonsultti. ”Olen varsin nuori Markinvestiläinen. Pekka Peltonen kutsui minut Markinvestiin tuomaan lisää kokeneen yritysjohtajan koemusta. Olen otettu ja vahvasti motivoitunut antamaan omaa osaamistani ja täydentämään rautaisten konsulttien tiimiä. Kolmenkymmenen vuoden aikana, johtaessani eri yrityksiä, olen oppinut ja saanut kokemusta kotimaan kaupan kehittämisestä, maahantuonnista ja vientikaupan kehittämisestä lukuisiin Euroopan maihin. Asiakasyrityksen ja konsultin välillä on oltava vahva ja luottamuksellinen suhde. Konsultti antaa tarvittaessa tukea yritysjohdolle vaikkapa tilanteissa, joissa on resurssipulaa tai muita ennakoimattomia tilanteitaVahvuuteni on tuotekehityksessä ja taloudessa”.        

Kokoamme työtiimin projektikohtaisesti, joten asiakkaamme saavat käyttöönsä aina parhaan mahdollisen osaamisen ja resurssit.

Ammattiosaajat kutsutaan mukaan osaamistarpeen ja – vaatimusten perusteella.

Voit täyttää myös yhteyslomakkeen

13 + 3 =