Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti. Palveluja ovat analyysi-, konsultointi- ja koulutuspalvelut.

Markinvestin palveluteemoja ovat ”Analyysi, Kasvu- ja kansainvälistyminen, uudistuminen”.

ANALYYSI

Analyysissä kartoitamme kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytilan ja kirkastamme sen kilpailuedut. Analyysit muodostavat sen perustan, jonka päälle menestyksellinen liiketoiminta on mahdollista rakentaa.

KONSULTOINTI, KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN

Ennen konsultointipalvelun hakemista yrityksesi nykytila on oltava analysoitu ja kehittämistarve on selvillä. KEHPA konsultointipalvelu suunnitellaan yrityksesi tarpeeseen. Konsultoinnin näkökulma on strateginen.

Konsultoinnissa saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta. Suunnittelemme, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos on mahdollista toteuttaa kannattavasti ja hallitusti.

KENELLE PALVELU SOPII?

Analyysi ja Konsultointipalvelussa ei ole toimialarajoituksia eikä yhtiömuotorajoituksia.

ELY-keskuksen konsultointipalvelu sopii toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan, ja jotka haluavat kasvaa, kansainvälistyä tai uudistua.
Analyysin kesto on tavallisesti yhden päivän, ja se maksaa yritykselle 260 euroa + alv/päivä.
Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

TOIMI NÄIN

Ole yhteydessä ELY-keskukseen ennen hakuprosessin aloittamista.
Tiedot Yritysten Kehittämispalveluisen käsittelijöistä>

Kun näkemys kehittämistarpeesta on syntynyt, hae palvelua sähköisesti. Voit valita toteuttajaksi asiantuntijan itse esim. Markinvestistä tai yhdessä ELY –keskuksen kanssa.

Tee sähköinen hakemus Aluehallinnon asiointipalvelussa>

Markinvest Oy
Pekka Peltonen, 040 900 0322, pekka.peltonen(at)markinvest.fi