Olemme kolme vuosikymmentä auttanut suomalaisia yrityksiä pääsemään Venäjän markkinoille ja toimimaan siellä. Viimeiset kaksi vuotta työskentelimme myös ruotsalaisten yritysten kanssa Venäjällä.

Venäjän markkinoilla toimiminen on ollut aika ajoin hyvinkin haasteellista, mutta nyt pakotteiden ja vastapakotteiden vaikutukset koskettavat jokaista Venäjällä toimivaa yritystä, viejää, valmistajaa ja alihankkijaa suoraan tai välillisesti. Peräseinä ei ole näkyvissä.

Yrityksen johdon vastuulla on pakotteiden ja vastapakotteiden aktiivinen seuranta, ja noudattaminen. Onneksi saamme näistä tietoa.

Kuinka uusi tilanne vaikuttaa yrityksen toimintaan

Venäjän hyökkäys Ukrainaan synnytti uuden tilanteen. Useassa vientiyrityksessä pohditaan sitä, kuinka on edettävä. 

Akuutit ongelmat on parempi hoitaa heti kuin ajatella ”kyllä se siitä”. Tarvittaessa, myös tässä uudessa tilanteessa, Markinvest on suomalaisten yrityksien voimavara Venäjällä.

Pyörien on pyörittävä, yritykset elävät uusista tilaisuuksista

ELY-keskuksella on kustannustehokkaita pk-yrityksille tarkoitettuja kehittämispalveluja mm. tilannearviointiin ja strategian uudistamiseen. 

KEHPA -palvelut sopivat yritykselle: 

  • jolla on tarve ja halu hakea kasvua kotimaasta tai viennistä tai tarve muuten kansainvälistyä
  • jolla on halu tehostaa kestävästi toimintaansa, uudistua.

Markinvest Oy on KEHPA-palvelujen tuottaja, työskentelemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa riippumatta siitä, missä he toimivat. Yrityksen Analyysi, Kasvu ja kansainvälistyminen-konsultointi ovat erikoisalaamme. Vastuuasiantuntija on Andrey Uvarov.

Myös perinteisiä ELY -keskuksen kehittämisavustuksia on mahdollista hakeaja saada. Kuitenkin on hyvä tietää, että ELY -keskuksen rahoituspalvelut ovat harkinnanvaraisia.

https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/

https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut

OTA YHTEYTTÄ! 

Markinvest Oy 

Toimitusjohtaja Pekka Peltonen, pekka.peltonen(at)markinvest.fi

Varatoimitusjohtaja Andrey Uvarov, andrey(at)markinvest.fi

YHTEISTYÖ ON VOIMAA