MARKINVESTIN VASTUULLISUUDEN VIISI PILARIA

Yhteiskunnallisesti vastuullisena organisaationa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme puolueettomia, läpinäkyviä ja heidän liiketoiminnalleen lisäarvoa tuottavia palveluja. 

Työskentelemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa riippumatta siitä, missä he toimivat. Toimitamme heille räätälöityjä kestäviä ratkaisuja. 

Yli 36 vuoden aikana olemme rakentaneet vahvan kansainvälisen asiantuntijaverkoston, joka muodostuu paikallisista paikalliset vaatimukset ja haasteet tuntevista asiantuntijoista. Olemme ylpeitä siitä, että nämä ihmiset ja yritykset ovat osa yhteisöä, joissa toimimme.

Mikä tekee meistä Markinvestin? 

Markinvestissä teemme töitä ollaksemme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luotettava, asiansa osaava ja vastuullinen kumppani. Markinvestissä rehellisyys on tärkeintä kaikessa, mitä teemme.

1. Mahdollistamme asiakkaidemme menestyksen 

Kun asiakkaamme menestyvät, olemme onnistuneet. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kumppanuuksia, jotta ymmärrämme heidän tarpeensa ja toiveensa, ja käytämme asiantuntemustamme tarjotaksemme optimaalisia, heille lisäarvoa tuovia ratkaisuja.

2. Pyrimme huippuosaamiseen 

Haastamme itsemme päivittäin olemaan parempia ja tehokkaampia kaikessa, mitä teemme. Asiakkaat huomioiden olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen.

3. Tunnustamme ihmisten arvon 

Lahjakkaat ja inspiroivat ihmiset tekevät Markinvestistä monipuolisen. Jokainen meistä tekee osuutensa yhteisen tavoitteen hyväksi ja työskentelemme yhdessä oppimisen, kasvamisen ja muutoksen aikaansaamiseksi.

4. Sopeudumme ja innovoimme 

Markkinoiden kehittyessä myös me Markinvestissä sopeudumme ja innovoimme. Se on osa perintöämme ja tulevaisuuttamme. Näemme muutoksen mahdollisuutena ja kohdistamme intohimomme monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi ja innovatiivisten ratkaisujen luomiseksi.

5. Teemme oikein, rakennamme kestävämpää maailmaa 

Toinen toistemme turvaaminen on tärkeintä. Toimimme eettisesti, rehellisesti ja avoimesti sekä kunnioittamalla yhteisöjä, joissa elämme ja työskentelemme. Omalta osaltamme autamme rakentamaan kestävämpää maailmaa.

Ota yhteyttä

[email protected]

+ 358 40 900 0322

KONSULTOINTIPALVELUT:

Liiketoimintastrategia

B2B Markkinointi

Vienti ja kansainvälistyminen

Viennissä paras tuote ja tiimi peliin

Kehityspalveluiden rahoitus

Alueelliset yrityksien kehittämisprojektit 

SERTIFIOINTIPALVELUT:

EAC sertifiointi ja deklarointi

Markinvestistä saatavat sertifikaatit

Venäjän GOST R -sertifikaatti

Kansalliset sertifikaatit GOST K ja BelCT

Sertifioinnin konsultointipalvelut

Usein kysytyt kysymykset

TIETOA MEISTÄ:

Tietoa yrityksestä

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste